Teknikens under

Visst är det härligt nuförtiden? När vi kan göra allting på nätet? Jag tycker att det är helt fantastiskt! Det var inte längesedan det liv som vi lever idag kändes som en framtid som skulle kunna ske, men inte såhär snabbt! Vad säger ni? Trodde ni att ni skulle leva i en värld fylld av webbhotell, nätbutiker och allt annat som idag är vardag?

Det går så snabbt att man inte hinner med, tycker jag. Mycket av det man använder sig av dagligen är den sortens saker som man tar för givet, men som egentligen är väldigt mycket ”framtid”. När man är mitt uppe i all denna tekniska framfart så tänker man inte ens på hur mycket av den nya tekniken man använder sig av. Vill man starta ett nytt företag/rörelse/imperium kan man enkelt börja med en egen hemsida, allt man behöver är ett domännamn och webbhotell, här finns ett billigt alternativ!

Teknikens framfart = positivt

Det är väldigt härligt att se hur tekniken ständigt överraskar, men som sagt så går det så snabbt att vi inte ens tänker på att vi använder oss av väldigt avancerad teknik dagligen. Om vi skulle stanna upp och tänka på alla dessa saker så skulle vi bli betydligt mycket mer imponerade än vad vi är.

Vi tar alla smarta tekniska läsningar för givet, vilket verkligen är att behandla dem respektlöst. Tänk igenom alla tekniska lösningar som har kommit sedan du var barn, till exempel. Ganska mycket som förändrats, eller hur?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *